недеља, 28. окт 2018, 11:00
Знање имање
На путу од њиве до трпезе, велике су могућности за потврду наших знања и амбиција. Често нам искуства из света укажу на благодети које имамо а не видимо.
Биолошки вредна храна у домаћинској атмосфери има посебну вредност. У овом издању Знања iмања о значају породичног бизниса говоре: брат и сестра Алексеј и Александра Радичевићу селу Горња Краварица изнад Гуче са родитељима развијају сеоски туризам, почели су прераду воћа и производњу сира и кајмака.
Милевка Клапер из Мужинаца крај Сокобање, гости путнике из света специјалитетима из комшилука. Вук Пантовић са Пештера на огњишту, негује традицију и културу и прави простор за будућност осморо унучади.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана Васић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари