Знање имање

Срећа је да се заједно буди свест о томе шта и колико једемо, али и како производио храну.

Србија нуди велике могућности за биотрпезу и екотуризам Зато, у овом издању "Знања имања" пробамо тврди сир од козјег млека са бадемом и грожђем, на фарми Бела Река, подно Хомоља. Пратимо и обилазимо стада коза и оваца и како расте прва еколошка кућа од конопље.

Упознајемо Ану Чупиућ, она је докторка и мајка четворо деце. На Космају производи органско воће и поврће. Добитница је награде Милена Татар у Сопоту.

Сазнајемо како се госте и уживају љубитељи слоу фуда из Италије код домаћина у Доњем Милановцу.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње