недеља, 07. окт 2018, 11:00
Знање имање
Срећа је да се заједно буди свест о томе шта и колико једемо, али и како производио храну.
Србија нуди велике могућности за биотрпезу и екотуризам Зато, у овом издању "Знања имања" пробамо тврди сир од козјег млека са бадемом и грожђем, на фарми Бела Река, подно Хомоља. Пратимо и обилазимо стада коза и оваца и како расте прва еколошка кућа од конопље.
Упознајемо Ану Чупиућ, она је докторка и мајка четворо деце. На Космају производи органско воће и поврће. Добитница је награде Милена Татар у Сопоту.
Сазнајемо како се госте и уживају љубитељи слоу фуда из Италије код домаћина у Доњем Милановцу.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари