Знање имање

На падинима Фрушке Горе организована је производња грожђа на принципима органске и биодинамичке производње. Припрема се земљиште за пролећну садњу винове лозе.

У винарији Ковачевић иду даље и набављају стада оваца и коза а стигли су и подолци. Овај амбициозни програм насељева напуштене куће а у плану је и туристичко путовање кроз време.

Срећко Милићевић из Радионице Парфет одржао нам је малу школу макробиотике.

Водимо вас и у домаћинство Томашевић.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом