недеља, 30. сеп 2018, 11:00
Знање имање
На падинима Фрушке Горе организована је производња грожђа на принципима органске и биодинамичке производње. Припрема се земљиште за пролећну садњу винове лозе.
У винарији Ковачевић иду даље и набављају стада оваца и коза а стигли су и подолци. Овај амбициозни програм насељева напуштене куће а у плану је и туристичко путовање кроз време.
Срећко Милићевић из Радионице Парфет одржао нам је малу школу макробиотике.
Водимо вас и у домаћинство Томашевић.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари