Знање имање

На падинима Фрушке Горе организована је производња грожђа на принципима органске и биодинамичке производње. Припрема се земљиште за пролећну садњу винове лозе.

У винарији Ковачевић иду даље и набављају стада оваца и коза а стигли су и подолци. Овај амбициозни програм насељева напуштене куће а у плану је и туристичко путовање кроз време.

Срећко Милићевић из Радионице Парфет одржао нам је малу школу макробиотике.

Водимо вас и у домаћинство Томашевић.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње