Знање имање

У овом издању емисије подсећамо да је за опстанак у производњи хране важно да помиримо екологију и економију.

Зато се на салашима у Бачкој Паланци овог пролећа уз козији сир гостима служи салата од свеже убраног маслачка. Упознали смо и четири генерације породице Ђокић из села Добрић код Шапца који већ 30 година  живе у хармонији са природом и производе млеко. Доносимо и причу о Смиловићима који желе да зелена Истра буде зеленија. У процесу производње маслиновог уља и отпад претварају у сировину.

Уредник Јамина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње