недеља, 29. апр 2018, 11:00
Знање имање
У овом издању емисије подсећамо да је за опстанак у производњи хране важно да помиримо екологију и економију.
Зато се на салашима у Бачкој Паланци овог пролећа уз козији сир гостима служи салата од свеже убраног маслачка. Упознали смо и четири генерације породице Ђокић из села Добрић код Шапца који већ 30 година живе у хармонији са природом и производе млеко. Доносимо и причу о Смиловићима који желе да зелена Истра буде зеленија. У процесу производње маслиновог уља и отпад претварају у сировину.
Уредник Јамина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари