недеља, 11. феб 2018, 11:00
Знање имање
Уочи највећег пролећног посла: сетве, обилазимо домаћине који су рачуницу пронашли у претварању зрна у месо и млеко.
Села у околини Баточине млади брачни парови виде као идеално место за одгој оваца и са Израелцима договарају откуп. У Гружанским селима имају идеју да покрену "Шумадијски кетеринг", а Мачва је непресушна инспирација за сликаре које пут може водити и до покретања концепта сеоског туризма. Видећемо чија је мангулица аутохтона раса и како птице сачувати од тровања на српским њивама.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари