Знање имање

Уочи највећег пролећног посла: сетве, обилазимо домаћине који су рачуницу пронашли у претварању зрна у месо и млеко.

Села у околини Баточине млади брачни парови виде као идеално место за одгој оваца и са Израелцима договарају откуп. У Гружанским селима имају идеју да покрену "Шумадијски кетеринг", а Мачва је непресушна инспирација за сликаре које пут може водити и до покретања концепта сеоског туризма. Видећемо чија је мангулица аутохтона раса и како птице сачувати од тровања на српским њивама.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом