Знање имање

Уочи највећег пролећног посла: сетве, обилазимо домаћине који су рачуницу пронашли у претварању зрна у месо и млеко.

Села у околини Баточине млади брачни парови виде као идеално место за одгој оваца и са Израелцима договарају откуп. У Гружанским селима имају идеју да покрену "Шумадијски кетеринг", а Мачва је непресушна инспирација за сликаре које пут може водити и до покретања концепта сеоског туризма. Видећемо чија је мангулица аутохтона раса и како птице сачувати од тровања на српским њивама.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње