Знање имање

Мали произвођачи хране раде на утемељивању Аграрне коморе, институције која је у земљама Европе одавно постала медиј посредством ког њихови проблеми и предлози стижу на праве адресе, међу доносиоце одлука у аграрној политици.

На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо и додају екстра профит. Чувена златиборска пршута најбољи је сувенир за туристе од којих се у овом крају живи. Систем крава теле чувају домаћини из околине Зрењанина. Да буде више коопераната и ролованог сира, залаже се Бојка Плавшић из Мокрина.

Видећемо и зашто је важно да негујемо шуму и како да се на њиви боримо са климатским променама.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом