недеља, 04. феб 2018, 11:00
Знање имање
Мали произвођачи хране раде на утемељивању Аграрне коморе, институције која је у земљама Европе одавно постала медиј посредством ког њихови проблеми и предлози стижу на праве адресе, међу доносиоце одлука у аграрној политици.
На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо и додају екстра профит. Чувена златиборска пршута најбољи је сувенир за туристе од којих се у овом крају живи. Систем крава теле чувају домаћини из околине Зрењанина. Да буде више коопераната и ролованог сира, залаже се Бојка Плавшић из Мокрина.
Видећемо и зашто је важно да негујемо шуму и како да се на њиви боримо са климатским променама.
Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари