Знање имање

Мали произвођачи хране раде на утемељивању Аграрне коморе, институције која је у земљама Европе одавно постала медиј посредством ког њихови проблеми и предлози стижу на праве адресе, међу доносиоце одлука у аграрној политици.

На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо и додају екстра профит. Чувена златиборска пршута најбољи је сувенир за туристе од којих се у овом крају живи. Систем крава теле чувају домаћини из околине Зрењанина. Да буде више коопераната и ролованог сира, залаже се Бојка Плавшић из Мокрина.

Видећемо и зашто је важно да негујемо шуму и како да се на њиви боримо са климатским променама.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње