недеља, 10. дец 2017, 11:00
Знање имање
Караван Знања имања ове недеље обилази произвођаче млека у Чуругу и доноси причу о искуствима фармера у Хрватској.
Време је сајмова и празника па смо у Сомбор пошли по укусе и мирисе хране коју вредни домаћини спремају са много љубави. Из Шумадије доносимо причу о еко, етно и образовном туризму као моделу за опстанак малих произвођача.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Наташа Тодоровић, Јелена Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари