Знање имање

Караван Знања имања ове недеље обилази произвођаче млека у Чуругу и доноси причу о искуствима фармера у Хрватској.

Време је сајмова и празника па смо у Сомбор пошли по укусе и мирисе хране коју вредни домаћини спремају са много љубави. Из Шумадије доносимо причу о еко, етно и образовном туризму као моделу за опстанак малих произвођача.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Наташа Тодоровић, Јелена Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом