недеља, 26. нов 2017, 11:00
Знање имање
Могу ли производња хране и очување природе бити део приче која води ка једном циљу: ка одрживој будућности?
Циркуларна економија значи да и отпад може бити ресурс, а отвара велико зелено поље, нова радна места и могућности. У овом издању у Бојчинској шуми бавимо се и значајем пошумљавања које држава планира да постави као приоритет у борби са климатским променама.
У недељи промоције укуса Италијанске кухиње са Етно сајма хране и пића подсећамо на потенцијал који носи српска традиција.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари