Знање имање

Могу ли производња хране и очување природе бити део приче која води ка једном циљу: ка одрживој будућности?

Циркуларна економија значи да и отпад може бити ресурс, а отвара велико зелено поље, нова радна места и могућности. У овом издању у Бојчинској шуми бавимо се и значајем пошумљавања које држава планира да постави као приоритет у борби са климатским променама.

У недељи промоције укуса Италијанске кухиње са Етно сајма хране и пића подсећамо на потенцијал који носи српска традиција.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом