Знање имање

Природни услови, знање, вештине произвођача и познавање тржишта одређују успешност производње.

Некада се квалитет на светској трпези мерио у односу на шљиву чачанку, брескву грочанску, малину ариљску, купус футошки и кромпир из Ивањице.

Помало трапаво чувамо углед дарова наше климе и географије. Већ дуго чекамо да држава направи рејонизацију и посебно стимулише културе где најбоље успевају. Радује да се кромпир пробудио на падинама јавора што даје могућност да расута села не угасе огњиште.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње