недеља, 17. сеп 2017, 11:00
Знање имање
Природни услови, знање, вештине произвођача и познавање тржишта одређују успешност производње.
Некада се квалитет на светској трпези мерио у односу на шљиву чачанку, брескву грочанску, малину ариљску, купус футошки и кромпир из Ивањице.
Помало трапаво чувамо углед дарова наше климе и географије. Већ дуго чекамо да држава направи рејонизацију и посебно стимулише културе где најбоље успевају. Радује да се кромпир пробудио на падинама јавора што даје могућност да расута села не угасе огњиште.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари