Знање имање

Караван Знања имања ове недеље потражио је одговоре на питање: како да се изборимо са сушом?

На имању Стари Тамиш велики произвођачи имају своју рачуницу. У Злакуси грнчарски занат одржава генерације, а у селу Јежевица еко и етно туризам уз засаде органске малине води у будућност. У Гаџином Хану на пашњацима Суве планине стока се напаја из јединог извора који није пресушио, а у подножју се, новоформирана задруга Заплањски засад, спрема за прераду лековитог биља.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом