Знање имање

Знање и енергија воде произвођача до успеха, али он мора познавати законе тржишта на коме се успех мери.

Зато у овом издању емисије подсећамо да је пут од њиве до трпезе и тежак и леп и баш тим путем је из Швајцарске назад у Србију кренуо Драгиша Милојевић из села Остриговац. У селу Равни упознали смо породицу Остојић која спакује у теглице све укусе и мирисе свога краја. А у Кукујевцима нас браћа Стојковић подсећају да будућност и успешност једног села почиње у малој породичној задрузи.

Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Наташа Тодоровић
Уредник Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом