недеља, 27. авг 2017, 11:00
Знање имање
Знање и енергија воде произвођача до успеха, али он мора познавати законе тржишта на коме се успех мери.
Зато у овом издању емисије подсећамо да је пут од њиве до трпезе и тежак и леп и баш тим путем је из Швајцарске назад у Србију кренуо Драгиша Милојевић из села Остриговац. У селу Равни упознали смо породицу Остојић која спакује у теглице све укусе и мирисе свога краја. А у Кукујевцима нас браћа Стојковић подсећају да будућност и успешност једног села почиње у малој породичној задрузи.
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Наташа Тодоровић
Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари