Знање имање

Буди се пролеће, воћњаци, виногради, пашњаци. У овом издању емисије Знање имање подсећамо на значај и економију система крава - теле и како мангулице чувају наше шуме.

Зрно по зрно - корак по корак: у Пећинцима смо посетили Музеј хлеба који је ове године проглашен за најбољи музеј у Европи.

Из Књажевца доносимо причу о буђењу старог пољопривредног гиганта: комбината Џервин као и о новим засадима купине и вишње.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом