недеља, 26. мар 2017, 11:00
Знање имање
Буди се пролеће, воћњаци, виногради, пашњаци. У овом издању емисије Знање имање подсећамо на значај и економију система крава - теле и како мангулице чувају наше шуме.
Зрно по зрно - корак по корак: у Пећинцима смо посетили Музеј хлеба који је ове године проглашен за најбољи музеј у Европи.
Из Књажевца доносимо причу о буђењу старог пољопривредног гиганта: комбината Џервин као и о новим засадима купине и вишње.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари