Знање имање

Буди се пролеће, воћњаци, виногради, пашњаци. У овом издању емисије Знање имање подсећамо на значај и економију система крава - теле и како мангулице чувају наше шуме.

Зрно по зрно - корак по корак: у Пећинцима смо посетили Музеј хлеба који је ове године проглашен за најбољи музеј у Европи.

Из Књажевца доносимо причу о буђењу старог пољопривредног гиганта: комбината Џервин као и о новим засадима купине и вишње.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње