Знање имање

Горња Ресава се сместила између Шумадије и источне Србије. Клима и географија, природна лепота и културно-историјско наслеђе дају велике могућности за производњу хране и туризам.

Трећина становника је у иностранству, па су контрасти видљиви на сваком кораку. Капитал зарађен у дијаспори тражи простор за инвестиције. Мудри, вредни и упорни покушавају да обнове стазе којима поново може да тече мед и млеко. Ми истражујемо каква је судбина чувеног Јеловачког сира и шљивовице из Липовице.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње