недеља, 18. дец 2016, 11:00
Знање имање
Горња Ресава се сместила између Шумадије и источне Србије. Клима и географија, природна лепота и културно-историјско наслеђе дају велике могућности за производњу хране и туризам.
Трећина становника је у иностранству, па су контрасти видљиви на сваком кораку. Капитал зарађен у дијаспори тражи простор за инвестиције. Мудри, вредни и упорни покушавају да обнове стазе којима поново може да тече мед и млеко. Ми истражујемо каква је судбина чувеног Јеловачког сира и шљивовице из Липовице.
Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари