понедељак, 12. дец 2016, 13:30
Професионалци: Иво Андрић - кувар, међународни судија
Завршио је највише школе у области кулинарства. Усавршавао се код најпознатијих мајстора кулинарства у Италији, Француској и Шпанији.
Радио је у најпознатијим београдским ресторанима и хотелима. Био је шеф кухиње у хотелу Хајат. Добитник је више домаћих и међународних награда, међу којима и признања кулинарске федерације Италије за неговање традиције италијанске кухиње.
Међународни је судија за оцењивање квалитета хране и председник Асоцијације шефова кувара Србије.
Аутор емисије: Драган Станојевић
Професионалци
Autor:
Драган Станојевић
Људи који инспиришу и постављају стандарде професије [ детаљније ]
Коментари