недеља, 27. нов 2016, 11:00
Знање имање
Сурова статистика опомиње да се смањује становништво у Србији, нестају села и губимо генетику. Како да променимо ову стварност?
Економија и квалитет живота могу да буду покретачи. Зато у овом издању Знања имања упознајемо Зорана Гајића који се вратио из Аустрије у Срем и производи сир од наше аутохтоне расе Буше, затим Зорана Ђорђевића са југа Србије који чува сврљишку овцу у чистој раси, Милку Петковић која подно Фрушке Горе на родитељском имању негује традицију и производи аутентичну храну.
Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари