Знање имање

Сурова статистика опомиње да се смањује становништво у Србији, нестају села и губимо генетику. Како да променимо ову стварност?

Економија и квалитет живота могу да буду покретачи. Зато у овом издању Знања имања упознајемо Зорана Гајића који се вратио из Аустрије у Срем и производи сир од наше аутохтоне расе Буше, затим Зорана Ђорђевића са југа Србије који чува сврљишку овцу у чистој раси, Милку Петковић која подно Фрушке Горе на родитељском имању негује традицију и производи аутентичну храну.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње