Знање имање

Екипа емисије Знање имање вам за недељни ручак предлаже Бачки ручак - специјалитет са Нашег слаша награђен на овогодишњем Сајму пољопривреде у Новом Саду.

Одговор на питање: куда иде наше стадо, потражили смо у новом репроцентру у Дероњама. У Сомбору смо били да видимо каква је будућност чувеног Сомборског сира, а на другом конгресу млекарства покушали смо да о добробити животиња говоримо у складу са економијом производње млека. Пред велики Божићни пост ваља се сетити рибе као еколошке и економске категорије, а пре свега важне намирнице на нашој трпези.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Душан Величковић
Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом