недеља, 06. нов 2016, 11:00
Знање имање
Екипа емисије Знање имање вам за недељни ручак предлаже Бачки ручак - специјалитет са Нашег слаша награђен на овогодишњем Сајму пољопривреде у Новом Саду.
Одговор на питање: куда иде наше стадо, потражили смо у новом репроцентру у Дероњама. У Сомбору смо били да видимо каква је будућност чувеног Сомборског сира, а на другом конгресу млекарства покушали смо да о добробити животиња говоримо у складу са економијом производње млека. Пред велики Божићни пост ваља се сетити рибе као еколошке и економске категорије, а пре свега важне намирнице на нашој трпези.
Уредник Јасмина Никитовић СтојичићНовинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Душан Величковић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари