Знање имање

Екипа емисије Знање имање вам за недељни ручак предлаже Бачки ручак - специјалитет са Нашег слаша награђен на овогодишњем Сајму пољопривреде у Новом Саду.

Одговор на питање: куда иде наше стадо, потражили смо у новом репроцентру у Дероњама. У Сомбору смо били да видимо каква је будућност чувеног Сомборског сира, а на другом конгресу млекарства покушали смо да о добробити животиња говоримо у складу са економијом производње млека. Пред велики Божићни пост ваља се сетити рибе као еколошке и економске категорије, а пре свега важне намирнице на нашој трпези.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Душан Величковић
Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње