Знање имање

Када у традицију уселимо науку, онда наша шљивовица може у свет. То доказује дестилерија Зарић у Косјерићу и "Американац" из Горјана код Ужица, у подруму "Стара шљива".

Да се не забораве трновача и пожегача, брину Милићи из Сече реке и Јокићи из Качара. Ужице припрема празник ракије, а Знање имање обилази шљивике и подруме. Постављамо и питање да ли баш свака шљива жели да буде ракија.

Уредник емисије Јасмина Никитовић-Стојичић.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње