Знање имање

Када у традицију уселимо науку, онда наша шљивовица може у свет. То доказује дестилерија Зарић у Косјерићу и "Американац" из Горјана код Ужица, у подруму "Стара шљива".

Да се не забораве трновача и пожегача, брину Милићи из Сече реке и Јокићи из Качара. Ужице припрема празник ракије, а Знање имање обилази шљивике и подруме. Постављамо и питање да ли баш свака шљива жели да буде ракија.

Уредник емисије Јасмина Никитовић-Стојичић.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом