недеља, 25. сеп 2016, 11:00
Знање имање
Када у традицију уселимо науку, онда наша шљивовица може у свет. То доказује дестилерија Зарић у Косјерићу и "Американац" из Горјана код Ужица, у подруму "Стара шљива".
Да се не забораве трновача и пожегача, брину Милићи из Сече реке и Јокићи из Качара. Ужице припрема празник ракије, а Знање имање обилази шљивике и подруме. Постављамо и питање да ли баш свака шљива жели да буде ракија.
Уредник емисије Јасмина Никитовић-Стојичић.
Знање имање
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари