Знање имање

Знање имање ове недеље истржује могућности за производњу и пласман органске хране у Србији.

Бавимо се системом крава - теле који одговара принципима органске производње меса. Будући да је наш караван застао у Вршцу питамо се и да ли је вински туризам одржива прича овог краја.

Уз вино се на трпези сеоског домаћинства најбоље слаже домаћа, биолошки вредна храна.

Видећемо и шта се може очекивати од новог Закона о ПИО пољопривредника.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње