недеља, 21. феб 2016, 11:00
Знање имање
Знање имање ове недеље истржује могућности за производњу и пласман органске хране у Србији.
Бавимо се системом крава - теле који одговара принципима органске производње меса. Будући да је наш караван застао у Вршцу питамо се и да ли је вински туризам одржива прича овог краја.
Уз вино се на трпези сеоског домаћинства најбоље слаже домаћа, биолошки вредна храна.
Видећемо и шта се може очекивати од новог Закона о ПИО пољопривредника.
Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари