недеља, 20. дец 2015, 11:00
Знање имање
Караван емисије Знање имање ове недеље је застао у Осечини.
Обишли смо воћаре овог краја да видимо какве су шансе у производњи и пласману пре свега шљиве, по којој је Србија позната у целом свету. Сува, у џему или ракија шљивовица, шта се највише исплати, какво паковање, укус и идеју купује тржиште.
Чућемо и како сачувати воћњак у зимском мировању и шта стручњаци одговарају на питање: да ли је и колико српска пољопривреда искористила споразум о слободној трговини са Европском Унијом.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Душан Величковић, Јелена С. Вукобрат.
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари