Знање имање

Караван емисије Знање имање ове недеље је застао у Осечини.

Обишли смо воћаре овог краја да видимо какве су шансе у производњи и пласману пре свега шљиве, по којој је Србија позната у целом свету. Сува, у џему или ракија шљивовица, шта се највише исплати, какво паковање, укус и идеју купује тржиште.

Чућемо и како сачувати воћњак у зимском мировању и шта стручњаци одговарају на питање: да ли је и колико српска пољопривреда искористила споразум о слободној трговини са Европском Унијом.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Душан Величковић, Јелена С. Вукобрат.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње