Знање имање

Караван емисије Знање имање ове недеље је застао у Осечини.

Обишли смо воћаре овог краја да видимо какве су шансе у производњи и пласману пре свега шљиве, по којој је Србија позната у целом свету. Сува, у џему или ракија шљивовица, шта се највише исплати, какво паковање, укус и идеју купује тржиште.

Чућемо и како сачувати воћњак у зимском мировању и шта стручњаци одговарају на питање: да ли је и колико српска пољопривреда искористила споразум о слободној трговини са Европском Унијом.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Душан Величковић, Јелена С. Вукобрат.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом