недеља, 08. нов 2015, 11:00
Знање имање
Ове недеље обишли смо ратаре да видимо како напредује закаснела сетва пшенице.
Питамо се шта сејемо и какав хлеб једемо, али и колико ћемо зрна претворити у месо и млеко? Упознаћемо вас са успешном предузетницом у агробизнису која од грожђа прави вино, али и суплементе за исхрану за које је понела титулу жена змај.
Колико је уносна производња печурака и које је то укусе из Србије представио у свету Slow food, покрет за промоцију домаће и здраве хране.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари