Знање имање

Ове недеље обишли смо ратаре да видимо како напредује закаснела сетва пшенице.

Питамо се шта сејемо и какав хлеб једемо, али и колико ћемо зрна претворити у месо и млеко? Упознаћемо вас са успешном предузетницом у агробизнису која од грожђа прави вино, али и суплементе за исхрану за које је понела титулу жена змај.

Колико је уносна производња печурака и које је то укусе из Србије представио у свету Slow food, покрет за промоцију домаће и здраве хране.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње