Знање имање

Ове недеље обишли смо ратаре да видимо како напредује закаснела сетва пшенице.

Питамо се шта сејемо и какав хлеб једемо, али и колико ћемо зрна претворити у месо и млеко? Упознаћемо вас са успешном предузетницом у агробизнису која од грожђа прави вино, али и суплементе за исхрану за које је понела титулу жена змај.

Колико је уносна производња печурака и које је то укусе из Србије представио у свету Slow food, покрет за промоцију домаће и здраве хране.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом