Знање имање-25.12.2022.

Ово је време заједништва, даривања и праштања. Даривањем желимо да покажемо љубав и захвалност, а осећај заједништва треба неговати не само током празника већ целе године.

Зато вам у овом издању Знања имања говоре:

Александар и Душица Обреновић из Прањана - како послује породична млекара Ђи Ми.

Милутин Продановић вратио се на дедовину - покренуо производњу, брендира своје Прањање а ракије носе назив Дакота и Мисија.

Сретен Пајић, млади домаћин из села Гола глава - уместо посла у Италији засадио је виноград, планира да отвори винарију, а очувао је и сточарску производњу.

Јован Милинковић, саветодавац ваљевске пољопривредне стручне службе - својим виноградом даје пример свим воћарима и виноградарима које обилази.

Милутин Ранковић, вајар и дуборезац из Лајковца - о окамењеном црном храсту, скривеном благу Колубаре.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње