среда, 11. дец 2024, 18:00
Знање имање-5.11.2023.
Иако нам пољопривреда и даље доноси највећу зараду првенствено од извоза, реалност нас упозорава да нас све мање има у шталама, на њивама и воћњацима.
О томе зашто је село и производња првенствено здраве хране њихов избор у емисији Знање имање говоре:
Маријана и Борис Дошен - о сеоском туризаму као провереном моделу да се сачува породично имање: земља, воћњаци и виногради.
Велимир Егић из Омољице - зашто Потомак и Браво нису само сорте купуса већ и речи које описују резултате вишедеценијског повртарства.
Ана Вугринец у Удружење жена Омољчанке ушла у потрази за добром причом, а сад удружењу трасира нове дигиталне и пројектне путеве.
Јовица Келић из Удружења Екоенерџи из Сомбора - зашто је производња "у складу са природом" будућност малих произвођача?
Коментари