Знање имање: Укус заједништва

Од Свете Петке почели су дани крсних слава када се окупљамо и делимо укус заједништва. Наше трпезе показују нам ко смо и какви смо, а у дружењима има места и за критику и за славље. Како су, шта су и колико урадили у овој емисији Знања имања говоре:

Марко Јевтић из Здраве фарме код Велике Плане - моравку и ресавку храни воћем и поврћем и производи најскупљу пршуту у региону. Потврђује - свака роба има свог купца.

Моравке и ресавке на Здравој фарми
Моравке и ресавке на Здравој фарми

Проф. др Драган Повреновић - како је најбоља технолошка иновација пре три године иновирана обогаћена иновативним селом. Три године касније проверавамо колико иновације инспиришу наше домаћине.

Марко Јевтић - најскупља пршута
Марко Јевтић - најскупља пршута

Проф. др Миладин Шеварлић о новом пројекту СПИТС-а - трансфер знања и технологије у циљу заштите биља у виноградарству Србије.

Са такмичења - Иноватано село
Са такмичења - Иноватано село

Јелена Несторов председница Заружног савеза Војводине - са Сајма етно хране и пића о Међународној години задругарства и примерима добре праксе у земљи и региону.

На сајму етно хране и пића
На сајму етно хране и пића

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

 

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње