недеља, 15.12.2024, 11:05 -> 10:48
štampajЗнање имање: Укус заједништва
Од Свете Петке почели су дани крсних слава када се окупљамо и делимо укус заједништва. Наше трпезе показују нам ко смо и какви смо, а у дружењима има места и за критику и за славље. Како су, шта су и колико урадили у овој емисији Знања имања говоре:
Марко Јевтић из Здраве фарме код Велике Плане - моравку и ресавку храни воћем и поврћем и производи најскупљу пршуту у региону. Потврђује - свака роба има свог купца.
Проф. др Драган Повреновић - како је најбоља технолошка иновација пре три године иновирана обогаћена иновативним селом. Три године касније проверавамо колико иновације инспиришу наше домаћине.
Проф. др Миладин Шеварлић о новом пројекту СПИТС-а - трансфер знања и технологије у циљу заштите биља у виноградарству Србије.
Јелена Несторов председница Заружног савеза Војводине - са Сајма етно хране и пића о Међународној години задругарства и примерима добре праксе у земљи и региону.
Уредник: Драгана Попов
Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић
Коментари