Читај ми!

НТЦ квиз: Данас импровизујемо: пут око света

Зашто је змају потребан стетоскоп у ковчегу са благом и како ће реаговати зец кад у телевизијском студију пронађе страшног лава, мораће да одгонетну наши први полуфиналисти – екипа Гусара и екипа Исе и Бисе

И дошли смо до првог полуфинала друге сезоне "НТЦ квиза". Наши полуфиналисти су екипе Гусара из Зрењанина, Доктора из Шапца, Филиповића из Београда и Академаца из Шајкаша. У првом полуфиналу бориће се ученици Основне школе "Јован Цвијић" из Зрењанина и Основне школе "Васа Стајић" из Новог Сада. Оба тима су спремна да се такмиче игром, а ко се буде посвећеније играо, обезбедиће себи финалну борбу. Онај тим који буде имао мање поена, бориће се за треће место.

"НТЦ квиз", игра НТЦ клацкалица

Представе се завршавају аплаузом, а наше прво полуфинале почиње аплаузом. Разлог за то је једноставан – наши такмичари кад виде Миљана, знају да ће им припремити неку зврчку која ће их забавити. Сваку игру ће играти као премијеру, а у епилогу, игри изненађења, доћи ће права глумица, која се бави импровизацијом.

"НТЦ квиз", игра НТЦ кула

Глумица се зове Тијана Кесић-Стаменковић и шта ће она импровизовати? Добиће неколико држава и сваку треба да објасни асоцијацијама на ту државу. Пропутоваћемо свет на брзину сви заједно и након тога прогласити победника.

"НТЦ квиз", игра приче за памћење

Потражите нашу нову НТЦ-авантуру на нашој платформи rtsplaneta.rs или youtube-каналу.

"НТЦ квиз", тим Гусари - у игри изненађења

Уредница и сценаристкиња квиза је Јелена Попадић Сумић, аутор квиза др Ранко Рајовић, аутор питања Вук Рајовић, коме је, уз помоћ Марине Илић и Катарине Рајовић, додељена и супервизорска палица. Сценограф је Горан Јоскимовић, костимографкиња Тијана Будимлић, композитор Милан Станковић SevdahBABY, спикер Драган Вучелић, а највећи навијач и пријатељ наших такмичара је глумац водитељ – Миљан Прљета! Квиз је произведен у продукцији Tradegator ДОО.

"НТЦ квиз", тим Исе и Бисе

Најлепше је учење – учење кроз игру!

"НТЦ квиз", са др Ранком Рајовићем

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи