Читај ми!

НТЦ квиз: Петорка

Чиме се мери време, зашто је миш понео банану кад је кренуо у Кошницу и зашто је за нашег специјалног госта, Жељка Ребрачу, битан број пет сазнајте у новој епизоди "НТЦ квиза“. Очекује нас бурно треће четвртфинале.

Свака кошаркашка утакмица има четири четвртине. И наше четвртфинале има четири четвртине и дошли смо тачно до трећег. У њему ће на дуел изађи добро нам познати тимови: Чуперци из Основне школе "Мирослав Антић“ из Футога и Академци из Основне школе "Исидора Секулић“ из Шајкаша. Они ће бацати тројке, убацивати двојке, али неће пропуштати ни шансе да искористе слободна бацања.

"НТЦ квиз", Миљан Прљета и Жељко Ребрача

Неће пропустити прилику ни да се клацкају у првој игри, а ту клацкалицу покреће мисаони погон. Решаваће шифре, градити куле, смишљати асоцијације, спајати речи и са великим осмехом дочекати госта, шампиона, једног од чувене кошаркашке петорке - Жељка Ребрачу. А у његовом животу број пет има још једну важну симболику, осим што кошаркашки тим има пет играча. Љубопитљиви Миљан ће морати да сазна одговор.

"НТЦ квиз", Вук Рајовић

Др Ранко Рајовић, аутор квиза, испричаће нам о важности граница које се задају деци у одрастању. Али ово је више порука за родитеље, васпитаче и учитење – како да их поставе и зашто су важни. А деца? Лако је, деца само треба да их поштују.

"НТЦ квиз", екипа Академци

Потражите нашу нову НТЦ-авантуру на нашој платформи rtsplaneta.rs или youtube-каналу.

"НТЦ квиз", екипа Чуперци

Уредница и сценаристкиња квиза је Јелена Попадић Сумић, аутор квиза др Ранко Рајовић, аутор питања Вук Рајовић, коме је, уз помоћ Марине Илић и Катарине Рајовић, додељена и супервизорска палица. Сценограф је Горан Јоскимовић, костимографкиња Тијана Будимлић, композитор Милан Станковић SevdahBABY, спикер Драган Вучелић, а највећи навијач и пријатељ наших такмичара је глумац водитељ – Миљан Прљета! Квиз је произведен у продукцији Tradegator ДОО.

"НТЦ квиз", игра Приче за памћење

Најлепше је учење – учење кроз игру!

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи