Читај ми!

Знање имање: Од њиве до трпезе

Да би нам село остало и опстало, на пољопривредним газдинствима производња мора да буде заокружена.

Имања би требало да нам буду модерно опремљена: од мехханизације до припреме производње и складиштења. Како користимо ресурсе које имамо и на који начин долазимо до финалног производа у овој емисији Знања имања говоре:

Екипа Знања имања у рибарењу
Екипа Знања имања у рибарењу

Драгиша Стокић, винар и виноградар из Великог Градишта - зашто је капитал стечен у Италији уложио у производњу вина од домаћих сорти попут “Мораве“ и “Силе"?

Немања Милунов, алас из Рама - како се спаја традиција и туризам у Дунавском бисеру.

Са рибарима
Са рибарима

Славко и Ђорђе Лазаревић из села Кованлук код Краљева - произвођачи јабука, што не продају то прераде у сокове изузетног квалитете.

Славиша Стојковић из села Мала Река подно Јастрепца - добитник награде млади пољопривредник Србије за најбоље пољопривредно газдинство.

Југослава Ђурица са Славишом Стојковићем, село Мала река
Југослава Ђурица са Славишом Стојковићем, село Мала река

Радомир Марчета из села Мали Београд - како вратити квалитетно ћуреће месо на наше трпезе.

Новинари: Драгана Попов, Југослава Ђурица, Љиљана М. Петровић

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи