Читај ми!

Јутарњи програм

Данас Србија навија за ватерполисте Србије који траже пут до финала Светског првенства. Ривал је Грчка. Бићемо на тренингу њихових млађих колега, проверићемо како се коментатор припрема за пренос важне утакмице.

Пре неколико дана, спасиоци Горске службе успешно су завршили акцију у кањону реке Јерме. Зашто су кањони опасни и за искусне планинаре? Како да се посетиоци планина понашају ако су у природи када почне невреме, рећи ће нам спасиоци Горске службе.

Ауто-пут мира требало би да повеже Ниш, Приштину, Тирану, Драч, да спаја Србе и Албанце. О значају изградње путева и економије на Западном Балкану и о утицају економских тема на смиривање ситуације на Косову и Метохији, у Темама дана, говори нам Вељко Одаловић

Један од најпрепознатљивијих логотипова на интернету, Твитерова плава птичица отишла је у историју. Да ли је стилизовано црно-бело слово X, који је нови заштитни знак друштвене мреже, добар потез или маркетиншки промашај? О томе, али и о књизи „Алхемија бомбе“, говориће нам Слободан Бубњевић.

У Чуварима традиције наши гости биће певачка група Гласинац из Сокоца, из Републике Српске.

На Борском језеру организована је ликовна колонија. Четрдесетак сликара су техником по избору, на платну или папиру овековечили живописне пејзаже Бора, Мајданпека и Борског језера, али и слике рудника и рударског живота. Утиске нам преносе три учеснице колоније.

Још два дана је остало до планинске трке на Копаонику, за коју се припрема наша колегиница Данијела Драгојевић. Проверавамо колико је спремна.

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Бојана Марковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи