Знање имање: Наши ресурси

Традиционални производи су део нашег идентитета. Они повезују људе, место па и регије. Одраз су географије, климе и културе. Шта све може да буде спој и производ природних ресурса у овој емисији Знања имања говоре:

Саша Петровић - Пироћанац о бренду старом неколико векова и рецептури за пиротски качкаваљ који се преноси са оца на сина.

Драгана Попов са Сашом Петровићем
Драгана Попов са Сашом Петровићем

Проф др Жарко Илин са новосадског Пољипривредног факултета и Лазар Ђукић на имању у Госпођинцима - о 4 деценије повртарства и несвакидашњем расаднику знања.

Љиљана Петровић и Лука Радоја са домаћинима из Госпођинаца
Љиљана Петровић и Лука Радоја са домаћинима из Госпођинаца

Владимир Панајотић - какву винску тајну чувају београдски лагуми.

Породица Димитријевић из села Власи - како вратити живот старопланинским селима.

Завојско језеро
Завојско језеро

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Екипа Знања имања
Екипа Знања имања

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се