Монтевидео, Бог те видео

Четврта епизода: "Име среће"

На Чубури је у току велико славље. Приређује га газда Рајко, кафеџија, у част победе "БСК"- а на данашњем дербију. Гости вечери су Моша и Тирке, играчки тандем који је својим головима донео победу "БСК"-у. Кафеџија Рајко користи ову прилику да Моши поново скрене пажњу на своју рођаку, лепу, младу и неудату Росу, али Моша не схвата озбиљно његово проводажисање као ни Роса, уосталом. Њено срце је на другој страни. Она више не крије своје симпатије за Тиркета, као што ни Тирке не крије своје симпатије за њу. Али њихов однос почиње да се квари када Валерија одлучи да се поигра са Тиркетом.

Јосип Риболи, ногометни функционер из Загреба, обавештава Андрејевића и Живковића да хрватски фудбалери неће учествовати у саставу репрезентације Југославије на предстојећем Светском првенству у Уругвају. Обавештава их и да је селектор Пандаковић поднео оставку. Живковић на све могуће начине покушава да приволи Риболија да промени став.

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Нина Јанковић, Милутин Караџић, Бранимир Брстина, Данина Јефтић, Војин Ћетковић, Небојша Илић, Виктор Савић, Тамара Драгићевић, Милован Филиповић, Михаела Стаменковић, Анита Манчић, Марко Николић, Сергеј Трифуновић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић, Слободан Нинковић, Предраг Васић, Бојан Димитријевић, Тања Бошковић, Хрвоје Кечкеш, Енис Бешлагић и многи други.

Телевизијску серију креирали: Драган Бјелогрлић и Срђан Драгојевић
Костимограф: Драгица Лаушевић
Сценограф: Немања Петровић
Монтажер: Марко Глушац
Музика: Роберто Магнифицо
Директор фотографије: Горан Воларевић
Сценарио: Срђан Драгојевић и Ранко Божић, на основу књиге спортског новинара Владимира Станковића.

Режија: Драган Бјелогрлић

Уредник серије: Милош М. Радовић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије