Јунаци нашег доба

Прва епизода нове серије Синише Павића "Јунаци нашег доба", снимљена у продукцији Телекома Србије и извршној продукцији Кошутњак филма, премијерно се емитује на првом програму РТС-а у уторак, 17. децембра 2019. године, од 20.10 часова.

Главни јунак серије је Велимир Чичановић, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање, променио 3 странке и у тој трећој догурао до функције држача кишобрана шефу странке, запао у дугове и прикључио се великој армији губитника.

Наша прича почиње неочекиваном понудом Чичку да преузме важан и одговоран положај у друштву. То што му је биографија празна, што му је CV готово "tabula rasa" без значајног успеха, квалификује га управо из тог разлога: што није урадио ништа, ни добро ни лоше. Битно је да није урадио ништа лоше, ништа забрљао, покварио, украо. То у једном тренутку постаје битно.

Живот је промешао своје карте и Чичка је запала коначно она права. Да ли је заиста "права"? Да ли је наш јунак способан да је одигра како треба? Да ли је његова породица спремна да поднесе успех и нови статус у друштву? Пробијање ка бољој будућности укрстиће путеве јунака наше серије а из заборава ће изронити делови боље прошлости. Њихове судбине наићиће на неочекиване скретнице, раскрснице, дилеме и искушења.

Улоге тумаче: Игор Ђорђевић, Мина Лазаревић, Бранко Цвејић, Ненад Јездић, Марија Вицковић, Дејан Луткић, Светлана Бојковић, Александар Берчек, Бранислав Лечић, Милутин Мима Караџић, Ева Рас, Исидора Грађанин, Раде Маричић, Павле Веселиновић, Хаџи Ненад Маричић, Тијана Ћуровић, Бранимир Брстина, Милан Васић, Исидора Јанковић, Стефан Бузуровић, Слободан Давинић, Милица Милша, Александар Дунић, Синиша Убовић, Александра Балмазовић, Предраг Смиљковић, Бора Ненић, Зоран Бабић, Војин Ћетковић

Сценарио Синиша Павић
Сарадник на сценарију Љиљана Павић
Извршни продуцрнт  Зоран Јанковић
Сценограф Зорица Чобановић
Костимограф Снежана Карл
Монтажери Тихомир Дукић и Лана Вукобратовић
Директор фотографије Веселко Крчмар
Уметнички диртектор Слободан Терзић
РТС уредник серије Марко Новаковић
Редитељи Михајло Вукобратовић и Иван Стефановић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару