недеља, 03.11.2019, 11:00 -> 16:01
Знање имање
Храна је постала важна тема на свим нивоима. У међународној сарадњи, домаћим семинарима и трибинама, кућним посетама.
Шта једемо, како производимо, да ли знамо да тргујемо. Пут од њиве до трпезе продужиће се до енергије. Није више само до економије, него и друштвене одговорности.
О томе у овом издању Знања Имања говоре: Биљана Ђорђевић са Палића, зашто жели да на салашу направи центар за органску производњу и промовише идеју - да нас земља враћа породици.
Милан Стојановић из Доње Локошнице - како ће Удружење "Црвено благо" да унапреди село у коме уживају гости из целог света.
Професор Небојша Марковић о хранљивој и лековитој вредности црног грожђа и зашто је важно да чувамо наше сорте.
Доктор Лука Радоја - упозорава сејаче да мењају навике и да се прилагоде могућностима земљишта.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар