недеља, 08.09.2019, 11:00 -> 10:49
Знање имање
Сви су изгледи да златиборски пршут, сир и кајмак имају лепу будућност, да ће у ова питома села да долазе не само туристи него и људи који виде могућност за сношљив живот и стварање.
Агроиндустријски центар требало би да покаже да јавноприватно партнерство подржава економију опште добробити и производњу биолошки вредне хране односно концепт и економија и екологија. Тржиште је ту - бисер туристичке понуде Србије - сваке године повећава број гостију. Све је више странаца. Ваља им понудити дарове ове климе и географије, наравно и наше гостољубље.
Зато у овом издању Знања Имања говоре: Алексићи из Криве реке - зашто се бели мрс из њиховог села, надалеко познаје по квалитету.
Брат и сестра Радивоје и Мирјана - како на дедовини са својим породицама производе сир за ексклузивне трпезе.
Радосав Танасијевић из Трипкове - колико знања и стрпљења треба за прави говеђи пршут.
Ђорђевићи из Осечине - да само идејом - традиција у будућност можемо да сачувамо шљиву наш национални понос.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана Петровић, Драгана Попов
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар