Читај ми!

Кина-кинески чај: Кључање воде и припремање чаја, 3-6

Кина је домовина чаја. Кинези су први почели да употребљавају ову зимзелену биљку пре више од 3.000 година у провинцији Сичуан.

Полако је чај почео да се пије у целој Кини, која је створила јединствену културу и култ чаја. Прича о историји ове корисне и здраве биљке говори о цивилизацији и наслеђу, чије плодове данас и ми умногоме користимо.

реприза, 12. октобар у 03:05 и 11:05

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару