Дочекани кошаркаши

Неколико стотина навијача дочекало је вечерас на београдском аеродрому Никола Тесла играче и стручни штаб кошаркашке репрезентације Србије, освајача четвртог места на Светском првенству у Турској.

"Много смо рекли већ у Истанбулу, а овај дочек може само да нам изазове најдубље емоције. Мислим да је ова млада генерација заслужила да игра финале, али за нас тек има времена. Идемо даље" - рекао је селектор Душан Ивковић новинарима на аеродрому, не желећи да прецизира да ли то значи да ће остати на функцији.

Ивковић ће наредне две сезоне водити грчки Олимпијакос, клуб са којим је 1997. већ освојио титулу првака Европе.

Кошаркаш шпанске Кахе Лаборал Немања Бјелица признао је да је био изненађен дочеком.

"Заиста нисам то очекивао. Хвала људима у Србији који су веровали у нас. Вратили смо им то на најлепши могући начин, иако нисмо узели медаљу. Волео бих да наставимо рад са селектором Ивковићем јер још нисмо показали право лице. Позитивно је и то што смо овако млади научили да поднесемо тежак пораз као онај од Турске. То нам је велика школа", истакао је Бјелица.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво