Крај ноћне море

Капитен "орлова" Ненад Крстић после суспензије од три меча, коначно поново на терену. Алекс Марић: Србија је моја кућа.

"Нисам веровао да је толико тешко да се седи на трибинама и гледаш оне са којима би требало да си на терену. Теодосић и ја смо све то тешко поднели, али коначно је готово. Не желим да се сећам ноћне море, најгоре је било кад сам сазнао за казну. На крају сам се смирио и чекао да то коначно прође", рекао је Крстић за Спорт.

Крстић је открио да му је најтеже било гледајући како Србија губи од Немачке након два продужетка.

"Тео и ја смо били толико нервозни да смо могли из коже да искочимо. Други продужетак скоро нисам ни гледао сем последње две три секунде. Ни о томе не бих више да размишљам, нема времена", рекао је Крстић.

Повратку Крстића радује се и његов партнер из рекета Коста Перовић.

"Надам се доброј игри и победи против Аустралије. Повратак Ненада Крстића у тим пуно ће нам значити, јер само комплетни можемо да остваримо успех" истакао је Перовић.

"Аустралија је тим за респект. Знамо да се ради о екипи која је добра под кошем, тако да се надам да ће Крстић за предстојећу утакмицу бити спреман", истакао је Перовић.

Значај сутрашнег меча истакао је и центар аустралијске селекције Александар Марић:

"Ово је за обе екипе битна утакмица", рекао је Марић наглашавајући да изузетно поштује српску репрезентацију, а нарочито центре нашег националног тима.

"Перовић је врхунски европски центар, а Крстић је један од бољих у НБА лиги", закључио је Марић и додао да Србија "може да победи и Аргентину уколико буде играла са више срца".

Бивши играч Партизана је, ко зна који пут, поновио да Србију сматра "својом кућом" из које су и његови кошаркашки узори Александар Ђорђевић, Владе Дивац и Дејан Бодирога.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару