Коста почео да тренира

Центар кошаркашке репрезентације Србије Коста Перовић рекао је у Београду да је почео да тренира и да очекује да ће се ускоро прикључити саиграчима у пуном тренингу.

"После прегледа данас сам почео лагано да тренирам и уводим се у тренинг. Биће потребно мало времена да ствари дођу на своје место, времена и стрпљена са моје и са Дудине (селектора Душан Ивковића) стране", рекао је новинарима после тренинга "орлова" Перовић, који је имао проблема са стомаком.

Репрезентативци Србије завршили су данас уводни део припрема за Светско првенство у Турској, а у недељу ће путовати у Италију на базичне припреме. Перовић ће ићи са екипом и одмах тренирати, али не пуним интензитетом.

"Тренираћу одмах, али не пуним интензитетом. Данас сам радио првих пола сата док нису дошли пуни спринтеви, када сам престао. Постепено ћу ићи док не достигнем ниво осталих играча. Ја се феноменално осећам, ништа ме не болим и мислим да ће све бити у реду", рекао је Перовић. 

Члан стручног штаба Александар Кесар рекао је да играчи имају изванредан однос према тренинзима.

"Ово је почетак на који се све надовезује. Однос играча је изванредан, сви су они професионалци, били су у великим клубовима и знају како морају да тренирају да би остали на највишем нивоу. Мислим да ми овде имамо тај највиши ниво рада. Сви су мотивисани, без обзира на то што су неки били водећи играчи у водећим европским клубовима", рекао је Кесар.

Миленко Тепић је казао да је базични део припрема основа за Мундобаскет, али и за наставак сезоне. Бек је рекао да је година искуства више јако значајна за играче.

"Година за нама је велика предност. Већина играча из прошлогодишњег састава је здрава, на окупу смо, а искуство и рад из прошле сезоне ће нам користити. Мислим да ћемо за ово време успети да створимо завидан ниво форме за Светско првенство", рекао је Тепић.

Новинари су причали са скоро свим играчима који су изашли из сале Спорт еко у насељу Браће Јерковић, али само са Душком Савановићем разговор скоро да није имао везе са кошарком.

Нови играч Валенсије причао је са новинарима о својој љубави према аутомобилу "фолксваген 1", односно популарној "буби", али и о осталим колима. Иако је променио неколико "буба", Савановић нема дилему који је модел најбољи.

"Најбољи ауто је службени ауто. Крај приче", казао је крилни центар.

Један извештач питао је Савановића када ће направити изложбу.

"Ма, каква изложба! Мој хоби је цртање, ја то волим и знам да радим, али изложба је ван памети. Као да питате некога ко воли енигматику када ће да направи укрштеницу. Цртам за себе, то је све", рекао је Савановић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару